avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu din oficiu lipsa... desi apararea a existat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu din oficiu lipsa... desi apararea a existat

Buna, dragi colegi,

Are cineva o hotarare prin care se sanctioneaza abuzurile judecatorilor care reduc onorariile avocatilor din oficiu desi nu au motiv?

Multumesc,

Dana Fatol
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:33, 27 Martie 2014
faceti recurs, doar pe partea de cheltuieli.atasati protocolul semnat intre unbr si mj si ar trebui sa fie in regula.
Recurs am facut.. recalificat acum ca apel.. Cautam jurisprudenta..

Multumesc oricum

Dana
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
Dana Fatol, Avocat
Exista protocolul dintre Ministerul Justitiei si UNBR.

Ati putea merge la Ministerul Justitiei ca sa cereti lamuriri pentru a intelege motivul pentru care nu se respecta protocolul incheiat.

CSM nu cred ca va poate ajuta...
Buna seara,

Multumesc pentru sfaturi. :)

Stiu protocolul, stiu cum sa-mi fac actiunea. Ma interesa doar jurisprudenta stie cineva ca ar exista. Multumesc oricum!

Dana
Ar fi trebuit sa cereti indreptarea erorii si nu sa declarati apel as zice eu.
In rest, daca am zis sa mergeti la Ministerul Justitiei inseamna ca protocolul nu se respecta si cei care l-au semnat ar trebui sa va dea explicatii scrise daca ii sesizati in scris.

Protocolul este protocol iar respectarea lui constituie o alta problema...

Alte discuții în legătură

Recurs in interesul legii stelian67 stelian67 catre cine se promoveaza recursul in interesul legii? Am o judecatoare la Tribunalul Maramures care cind nu are ce face si trebuie sa-mi admita cererile imi ... (vezi toată discuția)
Raspunderea magistratilor ContSters89128 ContSters89128 art 94^4 din legea 303/2004 Dreptul persoanei vătămate la repararea prejudiciilor materiale cauzate prin erorile judiciare săvârşite în alte procese ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva cererii de indreptare a erorii materiale patrickbv patrickbv buna ziua, am avut pe rol un proces de partaj bunuri comune, a carui solutie am contestat-o cu apel in termen (fondul a fost viciat de marturii mincinoase ... (vezi toată discuția)