avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie pentru executare silita rovinieta
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie pentru executare silita rovinieta

Buna ziua,

Astazi m-am uitat pe site-ul just.ro pentru a vedea o solutie intr-un dosar de divort si am aflat cu stupoare ca am un dosar de executare silita pentru neplata unei roviniete.
Am sunat la executorul judecatoresc si l-am rugat sa-mi trimita prin e-mail procesul verbal, toate instiintarile, titlul executoriu si somatiile sa vad despre ce este vorba.
Astfel am aflat ca in martie 2011 am fost inregistrata de CNADR ca am circulat fara rovinieta. CNADR mi-a trimis proces verbal costatator, instiintare de plata si toate citatiile, inclusiv titlul executoriu pe o adresa veche, unde nu mai locuiesc din 2005.Deci domiciliul meu, din carte de identitate este din 2005 la alta adresa, nu acolo unde mi-au tot facut ei citatiile si somatiile.
Intrebarea si rugamintea mea este daca pot sa fac contestatie la acest titlu executoriu intrucat eu nu am stiut de aceasta amenda, nefiind niciodata informata la adresa din buletin de existenta ei. Eu vreau sa platesc rovinieta si chiar vreau sa depun la dosar si chitanta cu plata acesteia, dar nu vreau sa platesc cheltuielile de executare, intrucat nu sunt de rea credinta, ci pur si simplu nu am stiut de existenta ei. Daca eu gresesc, va rog frumos sfatuiti-ma dumneavoastra cum sa procedez pentru a avea castig de cauza si sa nu platesc executorul. Mentionez ca sunt in termen. Orice sfat e binevenit si va multumesc anticipat. Cu multa consideratie!
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 16:29, 17 Martie 2014
Este foarte bine sa formulati contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita-citare la alta adresa marina_1010 marina_1010 Buna seara, Astazi m-am uitat pe site-ul just.ro pentru a vedea o solutie intr-un dosar de divort si am aflat cu stupoare ca am un dosar de executare ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta ecran315 ecran315 Buna ziua, Sunt abonat al acestui site si vreau sa va aduc la cunostinta urmatoarea speta, in idea ca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi utile: Azi am primit ... (vezi toată discuția)
Executorul face o somatie de plata cu greseli Klara77 Klara77 Buna ziua ! Am primit de la un executor , o comunicare prin care sunt somat sa platesc la el ,la birou,o suma reprezentand c/val taxa despagubire ( ptr ... (vezi toată discuția)