avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Telefonul luat fara voia mea in schimbul a 30 de lei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Telefonul luat fara voia mea in schimbul a 30 de lei

azi la facultate mi-a fost luat telefonul din mana. eu datorand suma de 30 de lei la o colega , si neavand de unde sa ii dau , prietenul ei a venit si mi-a luat telefonul zicand ca atunci cand ii voi da bani imi da inapoia telefonul. am fost la politie si am depus plangere si maine trebuie sa merg iar. nu stiu cum sa fac si cum sa actionez...sunt si eu vinovata ca nu i-am dat bani la timp dar nu cred ca este corect ce a facut el. asi dor un raspuns cu ce ar trebui sa fac.
Cel mai recent răspuns: trofinmihaelavasilica , utilizator 17:02, 17 Martie 2014
Este ilegal ce facut acesta puteti depune plangre la politie pentru infractiunea de furt calificat dar este de preferat sa rezolvati lucrurile pe cale amiabila
bineinteles ca nu voi continua sa fac ceva impotriva lui dar nu stiu daca imi voi putea recupera telefonul...si bineinteels ii voi da si suma de 30 de lei. nu am avut niciodata probleme de genul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ! furt telefon + amenintare + lovire ContSters384679 ContSters384679 O sa povestesc tot ca la carte sa intelegeti si dvs. Ieri ( 05.08.2015 ) am fost la un gratar cu niste prieteni si niste cunostinte. Problema e ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de delapidare, sunt chemat să semnez o declarație Adrian Tatu Adrian Tatu Am lucrat ca si Curier la un angajator find in colaborare cu o firma de curierat am avut un mic incident cu autoturismul niste plastice sparte (am alunecat ... (vezi toată discuția)
Cineva a luat-o la fugă cu telefonul pe care pretindea că vrea să-l obțină la schimb cu un altul. e furt sau tâlhărie? Alinnu Alinnu Buna ziua , as dori un mic sfat in legatura cu o fapta penala Acum 2 saptamani un prieten s-a intalnit cu un baiat sa faca un schimb de telefoane (OLX) In ... (vezi toată discuția)