Buna ziua. As dori un raspuns cat se poate de sincer, care sa ma poata scuti de timp, energie si bani irositi inutil. Am un teren intravilan, care a fost luat abuziv de catre un vecin, cu mult timp in urma. Am incercat sa-l recuperez in mod amiabil dar nu a fost chip. L-am intabulat in 2001. In 2002 vecinul deschide un proces de uzucapiune cu primaria?!? in care declara ca nu cunoaste proprietarul de drept, ca plateste impozitul pe acest teren de peste 30 de ani (pe numele bunicii mele, iar din 1996 il platesc eu personal pana la data prezenta, iar el nu) iar judecatorul ii da dreptate lui, prin neprezentarea primariei la proces, care a mentionat ca nu a avut niciodata in patrimoniu acest teren si fara ca judecatorul sa faca trimitere la acea data la cartea funciara sa vada daca este altcineva proprietar sau nu, si nu in ultimul rand cum a facut dovada platii la zi a terenului la acea data, respectiv 2002, cand deja il plateam eu din 1996?!.X-(
Prin urmare, va rog sa-mi spuneti daca mai pot cumva sa-i atac acea hotarare din 2002 avand in vedere ca a trecut atata timp sau altfel de actiune prin care sa-i anulez acest drept pe care la obtinut prin frauda si minciuna.
Concluzia este ca eu platesc si el foloseste netulburat:frantic: