avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decontare cheltuiala hidroizolatie pentru acoperis et 4
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decontare cheltuiala hidroizolatie pentru acoperis et 4

Care este timpul maxim de la executarea unei hidroizolatii pentru un acoperis la un bloc cu 4 etaje, se poate cere decontarea cheltuielilor?
Fratele meu a facut lucrarea in 2009, in urma solicitarii la asociatia de proprietari, care a spus ca va deconta dupa ce se va termina lucrarea cu o firma, cu contract. Am toate actele de atunci. II pot da in judecata sa recuperez suma cheltuita?
Cel mai recent răspuns: marynus77 , utilizator 06:35, 26 Noiembrie 2018
Termenul de prescriptie este de 3 ani.
Din cate am inteles acesta s-a scurs deci ..........
a mers la asociatie si presedintelui de asociatie i s-a parut ca este prea mult de plata 1800 lei, asa ca la pus pe fratele meu sa mearga pe la toti proprietarii de pe palier sa ceara semnaturi. cel de la etajul 1 s-a opus. lucrarea este in garantie, am toate actele, a fost facuta in septembrie 2009, si are garantie 5 ani de la firma constructoare.
Si de ce nu a solicitat banii din 2009 pana acum, daca a facut lucrarea cu acordul asociatiei?
am scris mai sus ca a solicitat banii, dar nu a primit nimic. a tot discutat cu oamenii atunci. ce minte avea el la 20 de ani? pe cine sa convinga, cu cine sa se puna? eu nu am stiut pana acum si incerc sa fac ceva. cred ca este o mare nedreptate.

a facut un credit in ideea de a-si imbunatatii traiul in apartamentul parintilor. nu a reusit in totalitate. si-a abandonat serviciul, casa, tara. din 2010 e in Germania si nu e extraordinar.
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2014
Adriantot, moderator
deci se mai poate face ceva?

Alte discuții în legătură

Bună ziua..as dori sa aflu părerea celor care citesc acest ... Ioana Simion Ioana Simion Bună ziua..As dori sa aflu părerea celor care citesc acest mesaj. Locuiesc de 40 de ani într-un bloc cu 4 etaje,nu au fost probleme cu acoperișuul ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis bloc Crisib Crisib În urmă cu un an acoperişul blocului în care locuiesc a fost hidroizolat. La această reparaţie am contribuit toţi locatarii de pe coloana respectivă. ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)