avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Decontare cheltuiala hidroizolatie pentru acoperis et 4
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Decontare cheltuiala hidroizolatie pentru acoperis et 4

Care este timpul maxim de la executarea unei hidroizolatii pentru un acoperis la un bloc cu 4 etaje, se poate cere decontarea cheltuielilor?
Fratele meu a facut lucrarea in 2009, in urma solicitarii la asociatia de proprietari, care a spus ca va deconta dupa ce se va termina lucrarea cu o firma, cu contract. Am toate actele de atunci. II pot da in judecata sa recuperez suma cheltuita?
Cel mai recent răspuns: marynus77 , utilizator 06:35, 26 Noiembrie 2018
Cel mai probabil, nu.
In astfel de cazuri trebuie facut in asa fel incat asociatia sa fie cea care plateste lucrarea si semneaza contractul de executie.
Dar, mai mult ca sigur, la suma de 1800 de lei, a fost o interventie minora, pe o suprafata restransa. Ma indoiesc ca o firma serioasa sa dea garantie 5 ani pentru asa ceva.
A fost facuta intreaga hidroizolatie a acoperisului pe suprafata apartamentului si 1/4 din tronsonul scarii. Nu a fost putin sau minor. Asa era pretul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua..as dori sa aflu părerea celor care citesc acest ... Ioana Simion Ioana Simion Bună ziua..As dori sa aflu părerea celor care citesc acest mesaj. Locuiesc de 40 de ani într-un bloc cu 4 etaje,nu au fost probleme cu acoperișuul ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis bloc Crisib Crisib În urmă cu un an acoperişul blocului în care locuiesc a fost hidroizolat. La această reparaţie am contribuit toţi locatarii de pe coloana respectivă. ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)