avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pret utilitati persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pret utilitati persoana fizica autorizata

Doresc sa inchiriez un imobil, proprietate al unei persoane fizice autorizate.Contractele de utilitati , eveident sunt pe numele proprietarului.

Intrebare

La ce pret voi plati utilitatile ( apa, gaz ,energie electrica ), la pret de firma sau ca persoana fizica obisnuita?

I
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:44, 17 Martie 2014
La pret de firma. Daca vreti altfel trebuie sa treceti pe persoana fizica trebuie sa mergeti pe la furnizori si sa faceti alte contracte cu schimbare contoare, apometre, etc. pe baza contractului de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune imobil mostenit cl710521 cl710521 Buna seara, am mostenit de la parinti, impreuna cu fratele meu, o casa si terenul aferent si am agreat impreuna solutia iesirii din indiviziune la notar. ... (vezi toată discuția)
Apometre si contoare locatari la bloc sergiuv1 sergiuv1 Avem trei utilitati masurate ,apa ,gazul ,curentul electric ,numai la apa avem probleme cu masurarea consumului ,cand si cum am putea noi locatarii sa ... (vezi toată discuția)