avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca un angajator detine mai multe societati ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca un angajator detine mai multe societati comerciale.....?

poate sa isi foloseasca angajatii cu care are incheiate contracte de munca pe o anume societate si in celelalte societati pe care le detine ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:02, 17 Martie 2014
1. In principiu, nu poate face asa ceva, decat daca salariatii in cauza au incheiate c.i.m. si cu celelalte societati comerciale.
In caz contrar, este pasibil de sanctionare contraventionala pentru munca la negru.

2. In schimb poate face asa ceva, daca se dispune detasarea salariatilor la acele societati comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional sau decizie de modificare andremar andremar Buna ziua, sunt o societate comerciala si am intocmit un act aditional in vederea detasarii unui salariat la o alta societate.Am spus in raspunsul dat catre ... (vezi toată discuția)
Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)
Prerogativa disciplinara in detasare smeagull smeagull Buna ziua, Am urmatoarea problema teoretica: In mediul privat, in cazul unei detasari, carui angajator apartine prerogativa disciplinara? (Care dintre ... (vezi toată discuția)