Buna seara,
Va rog sa ma ajutati intr`o problema.... In vara acestui an implinesc 26 de ani, sunt student masterand ultimul an, beneficiez de pensie de urmas de la 19 ani. Am primit prin posta de la CASA JUDETEANA DE PENSII, o decizie cu un nr nou deoarece m`am casatorit si mi`am schimbat numele, in aceasta decizie imi sunt prezentate noile date cu care m`am inregistrat dupa schimbarea buletinului, drepturi in plata: numele meu; data scadenta 01.10.2014 (asta inseamna de la aceasta data se sisteaza????) " decizia de pensie poate fi contestata in termen de 30 de zile de la comunicare la COMISIA CENTRALA DE CONTESTATI, decizia de pensionare necontestata in termen este definitiva" CE INSEAMNA? DE CE AS CONTESTA, IN CE SENS SA CONTEST DECIZIA DE PENSIONARE???
Daca sunteti nemultumit si aveti probe ca ceva este in neregula,puteti contesta decizia.
Daca nu o contestati in termen de 30 de zile,ramane definitiva.
Adica asa cum s-a stabit prin decizie.
Pensie
PAULA.NUTA
as dori sa stiu pot sa fac cerere de recalculare de pensie ptr k sunt nemultumit citi bani primesc?
M-am intilnit cu colege de servici care au lucrat cu mine ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas
marryy_lm
am urmatoarea situatie : sotul meu a decedat in Revolutia din 1989. de atunci i s-a stabilit fiicei mele minore pensie de urmas. deoarece ea era minora pensia ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie
doru58
La data de 18.07.2013, a incetat raporturile de serviciu c D.G.P.M.B., ca urmare a indeplinirii varstei de pensionare(55 ani si 7 luni)
Care este termenul ... (vezi toată discuția)