avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa fara autorizatie

Matusa mea a construit o casa pe un teren care nu are titlu de propietar,la care am si eu dreptul,am facut mai multe petitii si am primit raspuns de la cons. jud.ca este caz penal deoarece a continuat sa construiasca dupa ce primaria i-a facut proces verbal de oprirea lucrarilor ,conform legi 50/1991art 24 al. b
Daca plateste amenda sau sta la Poarta Alba 3 luni isi poata face acte pe casa?
Sau ce se intalpla cu casa?

Alte discuții în legătură

Casa construita fara acte aiurelul36 aiurelul36 Matusa mea a constuit o casa fara autorizatie pe un teren al meu,am facut sasizare la primarie . Primarul i-a facut proces verbal si a amendato imediat, dar ... (vezi toată discuția)
Casa construita fara acte, pe un teren cu mai multi mostenitori aiurelul36 aiurelul36 Dupa decesul tatalui meu am ramas cu cateva terenuri mostenire de la tatal lui(de la bunici). Aceste terenuri trebuie sa le impart cu fratii lui tata. O sora ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie aiurelul36 aiurelul36 buna seara matusa mea a inceput sa construiasca fara autorizatie de constructie si fara proiect o casa pe un teren mostenire de la bunicu meu,tatal ei ... (vezi toată discuția)