avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata-Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata-Revisal

Daca un salariat solicita concediu fara plata, ultima zi a suspendarii fiind vinerea, la data sfarsit suspendare se trece data de sambata sau luni?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 19 Martie 2014
data sfarsit suspendare = data incetarii suspendarii = data de vineri , in cazul dvs.
Da, dar vineri este tot in concediu fara plata
Chiar daca este tot in CFP , intrucat data reluarii activitatii este ziua urmatoare celei in care inceteaza CFP-ul,
Va multumesc! Imi sunteti de un real folos! O ultima intrebare legata de acest aspect: pot trasmite Revisalul cu suspendarea si incetarea suspendarii in aceeasi zi sau incetarea suspendarii trebuie transmisa vineri?
Puteti transmite in aceeasi zi, daca datele de transmitere coincid.
De exemplu, suspendarea c.i.m. se transmite in REVISAL in 20 de zile lucratoare de la data suspendarii. Daca in intervalul acesta intervine incetarea suspendarii, atunci se pot transmite ambele operatiuni deodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara salar Andrei Gica Andrei Gica Durata unui concediu fara salar se masoara in zile calendaristice sau in zile lucratoare? (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Expirare perioada suspendare cfp larisalaly larisalaly Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Am suspendat un CIM pentru concediu fara plata: -data inceput: 25.01.2016 -data sfarsit: 26.02.2016 (ultima zi de ... (vezi toată discuția)