avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expirare perioada suspendare CFP
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expirare perioada suspendare CFP

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie:

Am suspendat un CIM pentru concediu fara plata:
-data inceput: 25.01.2016
-data sfarsit: 26.02.2016 (ultima zi de CFP)

Spuneti-mi daca fac bine inncetarea suspendarii:
Luni, pe 29.02.2016(prima zi de lucru a salariatului dupa CFP), o sa trimit Revisalul cu data de incetare a suspendarii 27.02.2016 (aceasta data fiind sambata).

Este in regula?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 26 Februarie 2016
Data de sfarsit a suspendarii = data de incetare a suspendarii = data de 26.02.2016

Revisal-ul se poate transmite si luni.
Asa se intelege ca ziua de 26.02.2016 este zi pontată, ziua in care salariatul vine la lucru..
Nu se intelege asa, intrucat suspendarea c.i.m. nu inceteaza la ora 0.oo a zilei de 26.02.2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara salar Andrei Gica Andrei Gica Durata unui concediu fara salar se masoara in zile calendaristice sau in zile lucratoare? (vezi toată discuția)
Concediu fara plata-revisal MariaRamona MariaRamona Daca un salariat solicita concediu fara plata, ultima zi a suspendarii fiind vinerea, la data sfarsit suspendare se trece data de sambata sau luni? Multumesc! (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)