avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM administrator!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM administrator!

Nu inteleg nimic in legatura cu contributii administrator angajat. La 01.10.2007 la ITM a fost inregistrat Contr.Munca functia administrator. Am calculat si am platit toate contributii de atunci. La decl 112 este pus la A . Rog sami ajutati ( desfacere cim.?... altcontract....? ) ca sa nu mai gresesc in continuare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:39, 19 Martie 2014
Dati-ne mai multe detalii despre problema cu care va confruntati.
Multumesc. Sunt contabil la o firma mica cu 4 angajati din care 1 este angajat ca administrator din 2007. Am citit in legislatia ca administratorul nu poate sa fie angajat cu Contr.de mundca individ. ci cu mandat..... Noi am calculat si am virat toate contributiile la stat desi daca am inteles bine nu trebuie somajul, fond garantare, fond accid de munca. In luna asta am incercat asa dar decl.112 da greseala . Poate sa ramana si in continuare angajat in functie de administrator cu CIM ? Ce contributii sa calculam si sa achitam catre stat dupa salariul negociat. Va multumesc.
Nu este adevarat, Administratorul unei SRL poate cumula cele doua rapoarte juridice : de munca si de mandat.

Daca este vorba despre S.A., atunci datele problemei se schimba.
Este SRL.
Multumesc!
In acest caz, se pot cumula cele doua rapoarte de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alternativa salariala optima pentru asoc . propr cornelusha cornelusha Buna seara , spuneti-mi va rog , cum e mai bine pentru A.P. sa fie incadrati :adminul. presul si cenzorul ? Cu contract indiv. de munca,contract de mandat sau ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator asociatie proprietari maryred maryred Ce modalitati legale exista pentru angajarea unui administrator pentru o asociatie de proprietari? Evident ca noi, fiind o asociatie cu numai 20 de ... (vezi toată discuția)
Angajarea in asociatiile de proprietari sterod sterod Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat si anterior in aceasta sectiune despre angajarea in asociatiile de proprietari, dar informatiile sunt fragmentate si nu ... (vezi toată discuția)