avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit profit trimestrial
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit profit trimestrial

pe trim 1 am profit, il calculez, raportez in decl 100. in trim 2, am pierdere care anuleaza total profitul obtinut. este corect dpv legal, fiscal, contabil, sa vin cu art contabil 691 la 441 cu minus valoarea declarata?:frantic:
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 20:47, 19 Martie 2014
Calculul impozitului pe profit se face cumulat de la inceputul anului.
Daca la 30.06 aveti pierdere faceti inregistrarea 691=441 in rosu cu valoarea calculata la 31.03.
D 100 depuneti pt.trim.2 pe zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare impozit forfetar JENIFER JENIFER La trim 1 am calculat si platit un impozit pe profit de 7161.La 30.06.09 ,cumulat de la inceputul anului am impozit pe profit 2373,deci de plata 0.In ... (vezi toată discuția)
Declarare, plata si calcul impozit profit 2010 Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Daca aveti rabdare sa cititi, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In trim I am avut pierdere si am declarat si platit impozit minim ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 cu probleme mihadoro07 mihadoro07 Buna seara, am si eu o problema. In anul 2010 primele 3 trimestre am depus decl 100 cu imp forfetar. In ultimul trimestru nu am mai depus decl. 100. Acum cand ... (vezi toată discuția)