avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde vin amenzile rutiere neplatite?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde vin amenzile rutiere neplatite?

daca am buletinul pe bucuresti si mai am pe numele meu o alta resedinta in alt judet ,unde imi vin amenzile rutiere de plata ? la adresa din buletin sau unde sunt inregistrat cu o alta casa cu contract de vanzare-cumparare si inregistrat la fisc?
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
ContSters313377, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:28, 25 Martie 2014
la domiciliu
la adresa din buletin.
La adresa din procesul verbal de contraventie!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema auto legione legione Buna ziua. Am vandut o masina si am facut contract de vanzare-cumparare dupa care am scos-o de la fisc, insa am uitat sa scriu pe talon \"instrainat ... (vezi toată discuția)
Depasirea vitezei legale in alta localitate decat cea de domiciliu si primirea amenzii in localitatea de domiciliu VALI_M VALI_M Ce se intampla daca am depasit viteza legala in alta localitate decat cea de domiciliu iar politia rutiera imi trimite acasa prin posta procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Constantin8318 Constantin8318 Buna ziua!! Astazi am primit un plic ce contine o amenda de rovinieta neplatita la o masina pe care am vanduto in decembrie anul trecut!! Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)