avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anularea cererii asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anularea cererii asociatiei

Acum ,a aparut alta problema ;pers.restanta a pierdut casa in favoarea bancii unde era girant si s-a mutat din bloc nelasand nici o adresa ,eu in cerere am scris faptul ca a fost prop. ap. in perioada specif.in cerere dar noi in desfasuratorul in care aratam restantele ap. avem 3 luni doar cu penalizari deoarece banca achita intretinerea,stiti cumva ce ar trebui sa scriem in cererea de repunere pt. ca pers.este pensionara si primeste pensia la acceasi adresa -e posibil sa-si fi facut card (nu stiu sigur)instanta ar putea considera ca si-a schimbat domiciliu?atunci cum poate fi anuntata sa se prezinte sau sa-si ia documentatia depusa?multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:38, 18 Martie 2014
Interventie moderator

Va rog nu deschideti topicuri noi continuare la altele lasate neterminate.
Voi inchide acest topic si continuati cu intrebarile la topicul unde ati deschis discutia initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila ContSters362803 ContSters362803 Buna seara! Am solicitat acum 10 zile asociatiei de proprietari intr-o cerere, eliberarea unei dovezi scrise din care sa rezulte calculul ... (vezi toată discuția)
Contract individual cu timp partial danielanic danielanic Multumesc. Revin cu rugamintea de a imi explica ce se intampla cu plata orelor suplimentare se pot plati sau nu in situatia cim cu timp partial? Deci un cim ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la proprietate (poluare fonica magazin alimentar) MihaiJuve MihaiJuve Buna ziua, Locuiesc intr un bloc nou (2016) cu 30 de apartamente. La parter este un magazin alimentar iar la subsol trebuiau sa fie locuri de parcare, in ... (vezi toată discuția)