Buna ziua,
A fost inceputa procedura de executare silita impotriva mea si am deschis un proces de contestatie la executare, in paralel cu unul in care am dat banca in judecata pentru clauze abuzive in contractul de credit. Neavand o suspendare temporara a executarii silite pana la solutionarea contestatiei, a fost organizata licitatie pentru imobil, care a avut loc acum 5 zile.
In aceste conditii, pot efectua vreo actiune pentru a evita incheierea actului de adjudecare/evacuarea pana la solutionarea definitiva a contestatiei la executare?
Ma gandesc daca are rost sa platesc acei 10% din valoarea imobilului pentru suspendarea temporara a executarii... daca e sa castig procesul oricum pot cere restabilirea situatiei dinaintea executarii. Asa, nu am garantia ca mi se aproba suspendarea temporara, plus ca in cazul in care pierd procesul evenimentul se va produce oricum. Cautiunea mi se pare oricum exagerata.
Restituire cautiune
andrei8
Am initiat contestatie la executare .Am facut o cerere de suspendare provizorie a executarii , la care am achitat cautiunea de 10%, care mi s-a respins din ... (vezi toată discuția)