avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... impacarea partilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

impacarea partilor

prietenul meu este arestat pt furt. partea vatamata doreste sa declare notarial ca se impaca cu el, pt. inlaturarea raspunderii penale. Cum se redacteaza declaratia? multumesc!
a fost deja condamnat sau abia a fost arestat ?
in ce stadiu este dosarul ?
a fost condamnat , miercuri are apelul la curtea de apel. Partea vatamata nu s-a constituit parte civila, el a fost condamnat, iar maine are apelul, si partea vatamata vrea sa declare la notar ca se impaca pt inlaturarea rasp penale
poate sa faca un contract de mediere intre el si partea vatamata , apoi se redacteaza un ACORD DE MEDIERE ce stipuleaza exact intelegerea - impacarea dintre ei, ACORDUL DE MEDIERE DEPUS la instanta face sa inceteze procesul penal.
notarul stie sa faca acest acord?
Impacarea nu trebuie la notar ci la un mediator. Cautati birouri de mediere.

Alte discuții în legătură

Furt calificat. pot scăpa de dosarul penal? ContSters442692 ContSters442692 Buna ziua, am fost intr-o seara in club, m-am imbatat rau si am sustras niste bani 330 euro)dintr-o geaca. Mentionez ca suma de bani sustrasa am aflat-o la ... (vezi toată discuția)
 medierea, cauză de înlăturare a răspunderii penale distinctă de împăcarea partilor Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Ministerul Public a dat publicității vineri, 13 martie 2015, concluziile procurorului general al României în cauza nr. 533/1/2015 a ÎCCJ având ca obiect ... (vezi toată discuția)
Impacare - inselaciune georgetoma georgetoma Buna ziua. Am o nelamurire. Un amic este cercetat pentru inselaciune si doreste sa se impace cu victima doar ca acesta este arestat preventiv. Daca victima va ... (vezi toată discuția)