avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt calificat. Pot scăpa de dosarul penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt calificat. Pot scăpa de dosarul penal?

Buna ziua, am fost intr-o seara in club, m-am imbatat rau si am sustras niste bani 330 euro)dintr-o geaca. Mentionez ca suma de bani sustrasa am aflat-o la sectie.Am vrut sa ii pun la loc dandu-mi seama de porcaria facuta insa nu am mai putut pt ca proprietarul ma vazuse si a iesit scandal, a venit politia si intre timp a mai aparut o tipa care spunea ca i am sustras suma de 70 lei. Faptul ca am luat acei bani din geaca imi amintesc perfect insa de geanta nu. Regret din tot sufletul ce am facut este pt prima data in viata mea cand fac o mizerie de genul. Nu am avut niciodata probleme cu politia. Momentan sunt sub control juficiar. Imi puteti spune va rog la ce pedeapsa sa ma astept? Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
Admin, administrator
Acoperiti prejudiciul si incercat sa va impacati cu persoanele vatamate.
E acoperit prejudiciul, va jur ca simt ca o iau razna numai la asta ma gandesc intr-una, mi-e rusine nici nu mai stiu ce sa spun. Avocat nu am si nici nu imi permit, cum procedez ca sa ii rog sa ma ierte, sa ajung la mediator? Multumesc mult.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelati la mediator, dar nici mediatorul nu lucreaza pro bono, doar invitaţia trimisa partii în vederea informării şi acceptării medierii este gratuita.
Ultima modificare: Duminică, 8 Octombrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Mediatorul va poate costa mai mult decât avocatul si daca eșuează medierea ati cam avea nevoie de avocat.
E posibil sa nu vina la mediere si degeaba sa încercați medierea.
Avantajul daca ati avea avocat ar fi acela că ati putea face si o împăcare si sa scăpați, sau sa fiti apărat daca nu va iartă partea vatamata si tot sa aveti sanse sa scăpați cu bine.
Din ceea ce imi spuneti dvs. este mai bine sa apelez la un avocat decat mediator? Prefer sa platesc unul singur si sa ma ajute. Recunosc faptele si le regret enorm. Avand in vedere ca e prima abatere daca esuez la ce sa ma astept?. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Caz inselaciune, paguba restituita ContSters389662 ContSters389662 Buna ziua ! Am facut o inselaciune anul trecut. I-am trimis persoane-i vatamate prin posta cu totul altceva decat ceea ce trebuia sa ii trimit. Persona ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor la notar cu plata esalonata a prejudiciului alin.zaharia alin.zaharia Buna ziua! Va rog daca se poate, am nevoie de o lamurire intr-un dosar penal in care sunt partea vatamata. Tocmai ce inculpatul a fost eliberat din starea ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor lilianateo lilianateo prietenul meu este arestat pt furt. partea vatamata doreste sa declare notarial ca se impaca cu el, pt. inlaturarea raspunderii penale. Cum se redacteaza ... (vezi toată discuția)