avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sfat urgent pentru evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

sfat urgent pentru evacuare

Am trecut printr-un partaj imobiliar timp de 3 ani in urma caruia mi s-a atribuit 100% locuinta in schimbul unei sulte. Dupa ce hotaririle instantelor au ramas definitive am platit sulta catre fosta sotie si mi-am intabulat locuinta. In momentul de fata fosta sotie inca nu-mi permite accesul in locuinta pe care a ocupat-o exclusiv si abuziv la inceputul partajului. Daca ma adresez unui executor silit o poate evacua silit pe fosta sotie desi nu scrie asta in hotararile judecatoresti pentru ca si-a pierdut titlu locativ prin plata sultei?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:57, 18 Martie 2014
Din cate stiu eu si nu cred ca s-a modificat legea in aceasta privinta ar trebui deschis proces de evacuare.
Ar fi bine sa demarati deja procedura cu medierea ca sa nu mai pierdeti vremea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)
Partaj katalas katalas Am si eu o intrebare... Conform hotararii judecatoresti trebuie sa primesc de la fosta mea sotie suma de 10.000 lei pana la 1 ianuarie 2011. Acum ea zice ca nu ... (vezi toată discuția)