avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia muncii

Buna seara!
Exista cumva o lege care sa interzica
salariatilor ce isi desfasoara activitatea
in meseria de macaragiu (autorizati ISCIR)
sa nu mai profeseze dupa o anumita varsta?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 18 Martie 2014
Varsta peste 55 ani NU mai constituie contraindicatie pentru munca la inaltime., dupa ce HG 1169 / 2011 a modificat HG 355 /2007.

Ramane insa in vigaoare interdictia de a folosi pentru munca la inaltime persoane sub 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrul la inaltime marcelion marcelion am inteles ca de la varsta de 55 de ani lucrul la inaltime este interzis s-au asa ceva cum se procedeaza in aceasta situatie mentionez ca sant macaragiu (vezi toată discuția)
Guvernul imi interzice sa-mi fac meseria prin hg 355/2007 inserv inserv Am 54 de ani si 9 luni si lucrez de la 18 ani la aceeasi firma ca macaragiu pe un pod rulant.Am fost chemat la serviciul Personal si mi s-a pus in vedere ca in ... (vezi toată discuția)
Lucrul la inaltime - contraindicatie medicala cristido cristido Vrau sa intreb ce mai poate face o persoana incadrata in munca ca macaragiu in cazul in care a primit aviz medical \"contraindicat lucrul la inaltime\" pe ... (vezi toată discuția)