avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot cumpara de la producator particular?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot cumpara de la producator particular?

Buna seara. Sunt asociat unic a unei SC, neplatitoare de TVA si detin o mica florarie. Intrebarea mea este: pot cumpara flori taiate/butasi/plante la ghiveci/seminte de la un producator particular care e ruda de gradul al doilea cu mine (sora mea)? Mentionez ca ea detine certificat de producator eliberat de Primarie. trebuie sa folosesc borderoul de achizitie si dispozitia de plata daca este posibil acest lucru? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
lauradafina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 09:31, 20 Martie 2014
Puteti cumpara flori de la sora dvs. cu borderou de achizitie si achita cu dispozitie de plata.
Pentru orice eventualiate, in certificatul de producator al sorei dvs. este bine sa fie trecut si "cultivare de flori".
Multumesc. nu este trecut si ce ati spus dvs, dar in iunie se reinoieste si poate completa si asta. O sa sun maine la Primarie sa discut. Dar oare eu, nu pot obtine certificat de producator aflandu-ma in aceeasi gospodarie? Adica pot fi si producator particular si persoana juridica in acelasi timp?
Puteti fi producator si persoana fizica in acelasi timp.
In ceea ce priveste certificatul de producator, unele primarii trec si membrii gospodariei pe certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare flori produse de mine og.geo og.geo Buna ziua, Am nevoie de un sfat..... Am o florarie(inteprindere individuala) si 60% din flori le cumpar de la diverse depozite.....cele 40% as vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Comercializare flori producator actb actb Buna ziua Am nevoie de un raspuns avizat si va rog sa ma ajutati: cineva porneste o \"afacere\" legata de cultivarea florilor (impropriu spus afacere ... (vezi toată discuția)
Plantatie de canabis de o saptamana ContSters449304 ContSters449304 Buna seara , in urma cu 2 zile am fost retinut de cei de la diicot gasind la domiciliul meu o plantatie de canabis puse in givece de catre mine de aproximativ ... (vezi toată discuția)