avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost citat ca martor intr-un proces de care nu am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost citat ca martor intr-un proces de care nu am habar

Am primit o citatie de la judecatorie prin care sunt citat ca martor intr-un proces de care n-am habar. Reclamant Omniasig asigurari iar parat o Asociatie de Proprietari nr.17 din Alba Iulia.(Dosar:Nr. unic (nr. format vechi) :5038/176/2013- Judecatoria Alba Iulia) Ma tot gandesc si nu pot realiza ca se poate intampla asa ceva in tara noastra. Sa pui martor pe cineva care n-a fost la fata locului sau habar n-are! Chiar se poate asa ceva? Sau sa zicem ca vreodata masina imi era parcata pe undeva vreodata, eu eram pe nu stiu unde si careva ce s-o fi gandit: hai sa pun martor proprietarul masinii chiar daca nu e la sau in masina. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
caracostas, utilizator
neaparat va duceti. va zic din propria experienta ca nu m-am dus( la fel, nu aveam habar dsp problema, am zis ca e o greseala citarea mea) si m-am trezit cu amenda si cu politia la usa sa ma escorteze ( dupa ce m-au citat de 3 ori parca).
ziceti acolo ca nu stiti si gata.
Aveti obligatia legala sa va prezentati in instanta, instanta va va pune in vedere motivul pt care ati fost citat si ce imprejurari se doresc a fi dovedite.

Daca nu stiti nimic in legatura cu acestea sau nu va aduceti aminte spuneti asta instantei si astfel se va rezolva situatia.
Multumesc, asa o sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ContSters193759 ContSters193759 Buna seara, Azi cand am venit de la serviciu am gasit la usa apartamentului o citatie care imi era adresata si prin care sunt chemat pentru audieri la ... (vezi toată discuția)
Citat in calitate de martor n_laci2002 n_laci2002 Azi am primit o citatie, prin care sunt chemat ca si martor. Nu vreau sa dau nume, si voi scrie fraza putin mai ciudat, sper sa se inteleaga. Numele meu, ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitãții din citație. vanta_cristian vanta_cristian Bună seara, Mă confrunt cu o problemă oarecum frustrantă deoarece, citind câteva dintre postările de aici, informându-mă dintr-o parte și din ... (vezi toată discuția)