avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie autentificata in penitenciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie autentificata in penitenciar

In cazul in care tatal copilului minor este in inchisoare, pentru eliberarea pasaportului copilului este necesara declaratie autentificata a acestuia. Cine o poate autentifica? O poate face comandantul penitenciarului sau o persoana din structurii juridice a penitenciarului?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 19 Martie 2014
Nu, se va deplasa notarul la penitenciar. Vb cu un notar din apropiere si depuneti din vreme cerere la comandant pt a programa intrevederea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,vreau sa-i fac copilului meu minor pasaport.sunt divortata ... Alejandro1 Alejandro1 Buna ziua,vreau sa-i fac copilului meu minor pasaport.Sunt divortata de tatal copilului,el e cetatean strain,eu cu copilul,romani.Cum trebuie redactata procura ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori maddallina_ maddallina_ buna ziua, am doi copii, unul de 3 ani si jumatate, iar celalalt de 10 luni. Sotul este plecat in Belgia si vreau sa merg cu copii la el. Pentru pasapoartele ... (vezi toată discuția)
Iesire cu minor din tara- acte necesare lecsi22 lecsi22 am un copil de 3 ani nu sunt casatorita dar copilul poarta numele tatalui si al meu intrebarea este pot sa plec din tara fara o procura de la el sau am ... (vezi toată discuția)