avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie - pot schimba locul de munca?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie - pot schimba locul de munca?

Buna ziua. Eu ma intorc la serviciu pe data de 01.04.2014 si voi beneficia de stimulentul de insertie inca 10 luni (copilul s-a nascut pe 19.02.2013). Intrebarea mea este daca in aceasta perioada imi voi putea schimba locul de munca fara sa-mi fie afectata acordarea stimulentului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: tanase alexa , utilizator 20:14, 3 Septembrie 2018
Veti primi stimulentul de insertie atata timp cat veti avea salariu, indiferent de angajator.
Multumesc de raspuns. O zi buna!
daca dupa 4 zile iti faci angajarea la alta firma mai primesti stimulentul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil aallyah9 aallyah9 Buna ziua Pe 31 decembrie 2010 am intrat in concediu prenatal. Copilul s-a nascut pe 10 martie 2011. In cazul in care ma reintorc la locul de munca la un an ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie snora snora Buna. Copilul meu implineste 2 ani in decembrie din 1 Octombrie eu as vrea sa ma intorc la lucru. pot sa beneficiez de stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)
Supliment de insertie Crisxtn Crisxtn buna sunt in concediu de crestere a copilului in 27 ian face un an, eu am sa ma intorc in 27 decembrie, dar nu la aceasti firma la care am lucrat, o sa imi ... (vezi toată discuția)