avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme contract de vanzare-cumparare

Buna ziua.
Am un teren pe care vreau sa-l vand in judetul Dambovita. Am gasit cumparator, dar cand am fost cu actele la notar pe planul cadastral este trecuta si o casa de locuit. Casa este construita in 1930 nu mai este legata la curent electri di mai bine de 20 de ani, alte utilitati nu are, acoperisul este daramat si nu mai poate fi locuita. Cum pot scoate casa sa nu mai fie nevoie de cadastru, certificat energetic, etc. La primarie pana acum am platit impozit si pentru ea.
Va multumesc mult pentru ajutorul pe care mi-l dati.
Cel mai recent răspuns: dana codreanu , utilizator 13:19, 20 Martie 2014
Va rog frumos ajutati-ma si pe mine cu un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa vand o proprietate (casa + teren) pe care ... sava98 sava98 Buna ziua! Doresc sa vand o proprietate (casa + teren) pe care am achizitionat-o acum 20 de ani, undeva la tara. A fost facut atunci cadastrul de fostul ... (vezi toată discuția)
casa batraneasca neintabulata s- a daramat,cum se scoate din evidentele primariei? VULPY VULPY Am mostenit un teren in sat Izvorani /Ilfov,pe care s-a aflat o casa batraneasca ,construita in 1930,cu pereti din paianta,cu acoperis din stuf, fara ... (vezi toată discuția)