avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Rejudecarea unei cauze pe motiv ca paratul nu a fost ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Rejudecarea unei cauze pe motiv ca paratul nu a fost prezent

Am calitatea de parat intr-un dosar in care reclamantul cere rezilierea unui contract de inchiriere intre mine si acesta.La judecarea de fond nu m-am putut prezenta deoarece tatal meu a decedat cu 8 zile inainte ca aceasta sa aiba loc,iar din motive personale nu am putut sa ma apar.Din pacate judecatoria a admis cererea reclamantului iar eu am facut recurs.
Eu doresc sa se rejudece cauza in judecatorie ca sa ma pot apara corespunzator.
Este posibil sa cer la recurs sa se intoarca cauza la judecatorie pe motiv ca nu m-am putut prezenta si pe motiv ca hotararea s-a luat fara ca eu sa ma apar?
Si daca da....cum ar trebui sa formulez cererea si daca trebuie sa o depun la registratura sau direct in instanta.
Mentionez ca recursul va avea loc luna viitoare.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
dragos_valentin81, utilizator

Alte discuții în legătură

Recurs cuziamusia cuziamusia in cererea de recurs (dupa un proces civil pt majorarea pensiei de intretinere), paratul-recurent a cerut casarea sentintei atacate ca netemeinica (a motivat ... (vezi toată discuția)
Casare cu rejudecare omatcons omatcons Bună ziua. Am un proces în calitate de pârât având ca obiect -fond funciar-, la o judecătorie din MM. În primă instanţă acţiunea reclamantului a ... (vezi toată discuția)
Este cazul sa fac plangere la cedo? eugen82 eugen82 As dori opinii daca este acum sau nu momentul pt. plangere la CEDO: [b]Situatia de fapt [/b]pe care pt. o corecta apreciere o expun pe larg: Sint reclamant ... (vezi toată discuția)