avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reincredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reincredintare minor

dupa divort am avut castig la custodia minorului , am plecat din tara la munca si am lasat minorul in grija mamei cat sunt plecat , pentru ca nu a vrut sa imi semneze sa-l scot din tara , ma dat in judecata pentru custodia minorului a castigat.
Pot sa vin in tara sa deschid proces sa recastig custodia minorului si sa inputernicesc pe cineva sa se prezinte in locul meu ?
Pentru ca eu trebuie sa plec la munca inapoi?
Din alta tara se poate deschide proces pentru obtinerea custodiei?
Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:24, 19 Martie 2014
Prin custodie intelegeti domiciliul copilului?
Nu cred ca este bine sa vedeti cresterea copilului ca o lupta cu mama, iar premiul este copilul. Din aceasta situatie singurul castigator trebuie sa fie copilul, iar el se poate simti castigator daca are acces la ambii parinti, in mod cat se poate de egal (in functie de circumstantele fiecarui parinte).
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
BIROU DE MEDIATOR - IULIA CRISTINA UTA, Mediator
Si sa cereti ce mai exact, ca minorul sa locuiasca cu dvs, unde ? Sau singur cu bunicii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in cazul unui divorț, daca copilul sta la bunici, ... @Alina27 @Alina27 Buna ziua! In cazul unui divorț, daca copilul sta la bunici, mama având un program încărcat,este posibil că tatăl să poată câștigă copilul? ... (vezi toată discuția)
Procura sau nu pentru a lasa copilul la tata ? marlen33 marlen33 Buna ziua!Vreau sa plec pentru o anumita perioada sa muncesc in strainatate.L/am anuntat pe fostul sot ca in perioada cat voi fi plecata ii voi lasa copilul in ... (vezi toată discuția)
Custodie permanenta misu1972 misu1972 Buna ziua , Sunt tatal unui baietel de 8 ani . Sunt divortat de mama lui din 2011 , custodia copilului fiind atribuita mamei . Pana anul acesta , amandoi au ... (vezi toată discuția)