avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de cesiune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de cesiune

Mă ajută cineva cu un model de contract de cesiune? Am nevoie de un contract de cesiune, prin care cineva îmi cesionează un spaţiu închiriat.:">
Cel mai recent răspuns: Daniela M , utilizator 11:51, 27 Aprilie 2009
Cel care doreste sa va cedeze spatiul are doar un drept de locatiune asupra lui ( il detine in chirie), in baza unui contract, se intelege. Ca atare nu se poate vorbi de cesiune ci doar de subinchiriere, ori o atare operatie poate fi facuta doar daca prin contractul de inchiriere nu a fost interzisa, sau daca a fost permisa cu anumite conditii, cu respectarea acestor conditii impuse de proprietarul spatiului respectiv
E specificat în contract că se poate cesiona altei S.C. Ajunge şi un act adiţional la contractul de închirere prin care să reiese cesiunea? Sau se încheie un contract de cesiune? Dacă e nevoie de contract mă puteţi ajuta cu un model?
Mulţumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune inchiriere intre firme Butterfly2014 Butterfly2014 Buna seara! Sotul meu are doua firme, pe prima are un contract de inchiriere pentru un spatiu comercial. Ar vrea sa cesioneze acest contract catre cealalta ... (vezi toată discuția)
Contract de? adrian_velicu adrian_velicu Buna seara, Detin un spatiu comercial in chirie si doresc sa diversific activitatea existenta .Firma care detine spatiul nu are voie sa aiba alte venituri ... (vezi toată discuția)
Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)