avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas persoana cu handicap sever
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas persoana cu handicap sever

Buna ziua,am o mare intrebare.Daca o persoana cu handicap sever care beneficiaza de pensie de urmas,locuieste acum in America la sora lui,dar domiciliul este in Romania mai beneficiaza de pensia de urmas,dar de cea de handicap?Cei de la casa de pensii si handicap ameninta ca ii vortaia drepturile.
Cel mai recent răspuns: negru daniel , utilizator 10:49, 23 Martie 2014
daca are inca domicilui in romania poate beneficia de pensie de boala si de imdemnizatia de handicap atat timp cat el isi reface actele pt acestea adica se prezinta in data cand are comisiile, altfel cu siguranta ii vor taia aceste drepturi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulare pensie urmas, indemnizatie handicap plus salariu medeea65 medeea65 Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu o informatie. Am avut un accident rutier la 15 ani, fractura de coloana...sunt in scaun rulant, am paraplegie, ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui bolnav cu schizofrenie paranoida ionica3727 ionica3727 Buna ziua, va deranjez din nou pentru a clarifica urmatoarele intrebari pe care le detin. Sora mea, are drepturile parintesti suspendate, din iunie anul ... (vezi toată discuția)