avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proces verbal predare chei apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Proces verbal predare chei apartament

ce anume trebuie sa contina un proces verbal care se va intocmi in momentul cand fostii proprietari ai unui apartament va preda cheile proprietarului?
Cel mai recent răspuns: luc4s , utilizator 21:22, 20 Martie 2014
Executorul judecatoresc si ex proprietarii incheie proces verbal in 2 ex,in care mentioneaza ca la data X s-au predat cheile de acces de la imobilul situat in localtatea/strada/blocul,imobil ce a facut obiectul dosarului de executare silita nr
Nu e neaparat sa fie si executorul, poate va intelegeti amiabil cu fostii proprietari.
Sa prindeti toti indicii de la contoare, apometre etc.
De preferat in prezenta unui martor.
Sa prindeti si faptul ca si-a luat bunurile mobile casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mari cu proprietarul unui imobil inchiriat eliz_k eliz_k Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: am inchiriat un imobil. Am facut un contract direct cu proprietatul pe 6 luni in care se mentiona ca imobilul ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu Dima Mihaela Dima Mihaela Buna ziua, as vrea sa va cer parerea in urmatorul caz : in urma adjudecarii imobilului executat silit , de catre cel care detinea titlul executoriu, s-a emis ... (vezi toată discuția)
Intrare in imobil cu politia andoris andoris buna seara! va rog sa ma ajutati sa iau o hotarare corecta din punct de vedere juridic in ceea ce priveste urmatoarea problema : Am achizitionat de o luna un ... (vezi toată discuția)