avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salariata care nu a depus cererea de revenire din CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salariata care nu a depus cererea de revenire din CIC

Cum se procedeaza in cazul in care salariata nu s-a prezentat sa depuna cererea de revenire din concediu de crestere copil.O putem concedia?
Cel mai recent răspuns: AlexT. , utilizator 20:00, 19 Martie 2014
In acest sens:
1. la data cand trebuia sa se termine CCC, angajatorul constata incetarea suspendarii c.i.m. printr-o decizie

2. incepand cu ziua urmatoare celei in care salariata a terminat CCC, daca nu se prezinta la serviciu, angajatorul o va ponta nemotivat

3. in functie de prevederile reg.intern - la cate absente nemotivate - se demareaza procedura cercetarii disciplinare care in final poate duce la desfacerea disciplinara a c.i.m.

Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatul nu face cerere revenire din ccc ancabhome ancabhome Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: - angajata care din 2008 este in concedii succesive de crestere copil; ultima data am ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa concediu ingrijire copil Desi T Desi T la revenirea din concediul de ingrijire copil (pana la 2 ani), am dreptul sa imi iau concediu de odihna incepand cu prima zi de reluare a activitatii? (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu pentru crestere copil Anna-Nektaria Anna-Nektaria am o salariata care ar fi trebuit sa revina din concedu pentru crestere copil la data de 22.04. 2013. Nu a revenit. Ce obligatii mai are firma fata de ea? (vezi toată discuția)