avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema cumparaturi online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema cumparaturi online

Am gasit un site care are diverse produse pentru masini. Unele produse aveau pretul 0 lei, am sunat si au spus ca nu mai sunt pe stoc cele cu 0 lei, dar inainte de asta am dat comenzi in masa, suma minima fiind 30 lei. Ce e de facut? Am facut print-uri, am filmat, etc. Am vreo sansa sa primesc produsele actionand in instanta? Dupa parerea mea trebuiau scoase, sau trebuia specificat ca produsele nu sunt pe stoc. Astept pareri.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:13, 19 Martie 2014
Ati dat comanda pentru produse cu pretul 0 lei si va asteptati sa le primiti? :) Nu ii va obliga nimeni sa vi le livreze, acel pret inseamna ca deocamdata nu sunt pe stoc.
Definitia chilipirului este pret avantajos, nu marfa moka. 0 lei nu este pret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare sistem informatic magazin online imihai76 imihai76 Buna seara, Va aduc in atentie o speta cu rugamintea de a ma consilia. In data de 10.01.2015, am intrat pe site-ul unui mare magazin online din Romania si ... (vezi toată discuția)
Problema site.ro mihaim1980 mihaim1980 Buna ziua! Avem urmatoarea problema: site-ul .ro are/a avut probleme si au erori la calcularea preturilor, astfel ca anumite produse costa 0 lei, iar anumiti ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice - pretul cel mai mic kannam kannam Am o mare dilema! Daca in catalogul electronic gasesc produse cu aceasi caracteristici la difeite preturi la diferite ofertanti din mai multe judete, la ... (vezi toată discuția)