avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces suspendat, cat timp?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces suspendat, cat timp?

Buna ziua! Am primit sanctiunea de a avea permisul suspendat, am contestat, am pierdut, am facut recurs, apoi nu m-am prezentat si instanta a suspendat procesul prin neprezentarea nici a unei parti. Ce inseamna asta? Cat timp ramane un proces suspendat? Am sanse sa raman cu permisul daca trece un anumit termen?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 01:34, 21 Martie 2014
Buna seara!

Recursul se va perima dupa 6 luni. Adica dosarul se va "casa". Dvs. trebuie sa cereti in acest termen repunerea pe rol. Nu aveti sanse sa ramaneti cu permisul.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare proces verbal politia rutiera luci08 luci08 Buna ziua, Am contestat un proces verbal prin care mi se suspenda permisul de conducere, timp de 1 an si 6 luni procesul la judecatorie s-a suspendat, acum ... (vezi toată discuția)
Definitivarea hotararii judecatoresti Gela Gavrila Gela Gavrila Buna seara ,doresc o lamurire in ceea ce priveste: suspendarea unei cauze in apelconform art.242 alin.2c.proc.civ.,pentru neprezentarea partilor,termenul de ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda contraventionala slv_i slv_i Buna ziua!ma aflu intr-o situatie mai complicata, sper sa ma poata ajuta cineva...am facut plangere impotriva procesului/verbal de contraventie in termenul ... (vezi toată discuția)