avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibile probleme contract vanzare cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibile probleme contract vanzare cumparare apartament

Contract Vanzare Cumparare Apartament.
Ce probleme pot apare ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2014
Cristian_MACARESCU, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 21:03, 19 Martie 2014
Cel mai bine este sa angajati un avocat cu experienta care sa va ajute sa parcurgeti toate etapele in cadru legal evitand astfel orice fel de posibile neplaceri.
In cazul in care proprietate este detinuta in coparticipatie atunci consultati-va si sfatuiti-va cu ceilalti coproprietari si alegeti calea prin care acelasi avocat cu experienta va poate reprezenta si proteja toate drepturile, facand, in acelasi timp ca si obligatiile tuturor partilor implicate sa se finalizeze corect si legal, multumind pe toti prin incheierea unui contract de vanzare-cumparare.
Dupa cum mi-ati relatat si ati spus cam asa ar trebui facut, urmand a va asista la NOTAR unde se va semna contractul.
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliere pentru un contract de vanzare-cumparare imobil emanuela2 emanuela2 Buna ziua, saptamana viitoare voi finaliza actele pentru cumpararea unui apartament si as dori sa stiu daca as putea apela la ajutorul unui avocat pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire, urgent Cristina120 Cristina120 Buna seara, Trec direct la subiect: Tatal meu vitreg este mostenitorul legal al matusii sale, persoana care nu a avut copii. In acelasi timp, aceeasi ... (vezi toată discuția)
Achitare pret imobil Sitar24 Sitar24 Buna ziua, Daca pretul unui imobil care se vinde va fi achitat de catre cumparator in contul unuia dintre coproprietarii ce vand acel imobil, cand anume se ... (vezi toată discuția)