avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate efectua preavizul in delegatie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate efectua preavizul in delegatie?

avand in vedere faptul ca in perioada de preaviz ar trebui sa-ti cauti alt loc de munca poti sa fi tris in delegatie 20 de zile cat dureaza preavizul?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:15, 20 Martie 2014
Preaviz la ce? La demisie sau la concediere?
Cred ca ati mai pus acesta intrebare si sub alt nume de utilizator ?

www.avocatnet.ro/content/for...
la concediere !dar nu-i tot una daca esti in preaviz dandut-i demisia sau esti concediat?
Este acelasi lucru. Prin urmare, in preaviz puteti fi trimis in delegatie.
pt freeelis inseamna ca este un vid legislativ , v-i se pare normal sa efectuez preavizul in caz de concediere fiind in delegatie ? cand as putea sa-mi gasesc un alt loc de munca ,ca sa nu am intrerupere in c de m (sa ma prezint la un interviu?) ?

Alte discuții în legătură

4 ore liber in fiecare zi de preaviz mugurelu mugurelu Mi-am inaintat demisia B-) Am vorbit cu managerul despre acele prevederi care permiteau fiecarui angajat care-si da demisia ca in perioada de preaviz sa ... (vezi toată discuția)
Preaviz 15 zile 4h/zi sau 7 zile 8h/zi? am auzit ca exista aceasta posibilitate poti baga preavizul si sa lucrezi 15 zile 4 h pe zi sau 7 zile cu norma intreaga! este adevarat acest lucru? exista ... (vezi toată discuția)
Preaviz magyari magyari Daca un angajat isi depune demisia si este in perioada de preaviz, are dreptul sa solicite doar 4 ore / zi, in cazul in care are deja oferta de la noul loc de ... (vezi toată discuția)