avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Unde se plateste taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Unde se plateste taxa de timbru

Buna dimineata!
Am luat o amenda in RATB si vreau sa contest procesul verbal. Problema este ca nu sunt din Bucuresti si nu stiu unde trebuie sa platesc taxa de timbru. In Bucuresti, in sectorul unde s-a intamplat, sau in orasul meu natal?
Cel mai recent răspuns: ADRIAN CHELARU , Alte profesii 09:01, 20 Martie 2014
puteti achita taxa de tj la domiciliul dvs. sau la orice oficiu de taxe si impozite din tara
Faceti contestatia si expediati-o in plic cu confirmare de primire la Judecatoria in raza careia aveti domiciliu/resedinta. La primul termen de judecata rugati instanta sa lase dosarul la a doua strigare pentru a achita taxa de timbru iar instanta o sa va indrume la ghiseul aflat in incinta Judecatoriei unde veti plati taxa de timbru. Se poate plati in 5 minute dupa care reveniti in sala cu chitanta pe care o veti atasa la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila scurpin77 scurpin77 Buna ziua. Am avut proces cu RATB Bucuresti ptr. anularea unei amenzi contraventionale si l-am castigat. Cum pot intra in posesia hotararii definitive si ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal contraventie ratb route route Buna seara! Am cateva intrebari: -la constestatia procesului verbal de contraventie adaug procesul verbal copie sau original ? -avand in vedere ca fapta a ... (vezi toată discuția)
Se poate face o sentinta definitiva fara sa te prezinti la judecatoria care a emis-o ? cosladin cosladin Am avut un cproces cu RATB ,sunt din provincie si am castigat procesul ,este vorba de o anularea a unui proces verbal de calatorie fara bilet ,am castigat ... (vezi toată discuția)