avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate face o sentinta definitiva fara sa te ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate face o sentinta definitiva fara sa te prezinti la judecatoria care a emis-o ?

Am avut un cproces cu RATB ,sunt din provincie si am castigat procesul ,este vorba de o anularea a unui proces verbal de calatorie fara bilet ,am castigat procesul ,amenda era de 50 lei .Am problem cu pimaria care nu imi ia in calcul sentinta pentru ca nu este definitive.Cum pot sa o fac definitive tinand cont ca deplasarea pana Bucuresti costa 100 lei si amenda este 50?
Cel mai recent răspuns: cosladin , utilizator 19:35, 22 Martie 2014
Cand s-a pronuntat hotararea?
Stimat forumist,

În primul rând, vedeți la ce instanță v-ați judecat. Ulterior, de pe portalul instanțelor, aflați datele de contact ale celor de la arhivă și povestiți-le situația, rugându-i să vă ajute la trimiterea hotărârii legalizate prin poștă.

Va trebui să copiați anumite acte: de identitate, hotărârea, să plătiți o taxă de timbru, să formulați o cerere, să atașați și un plic auto-adresat.

Eu sunt bucureștean, deci nu am ,,testat,, amabilitatea celor din București, dar, când a fost cazul, în provincie a mers fără probleme.

Cu stimă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Martie 2014
andreigrigoriu, moderator
in octombrie 2013.

Multumesc ! Stiu datele de identificare ale dosarului si voi discuta la Judecatorie.

Ultima modificare: Marți, 25 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat amenda desi am abonament tot_me tot_me M-a prins controlul Ratb ca nu aveam bilet. Eu am abonament dar din graba l-am uitat acasa, in plus acum cateva zile mi-am pierdut si buletinul. Am insistat la ... (vezi toată discuția)
Contestatie ratb BiancaDeliu BiancaDeliu Buna seara Pot sa ma declar aceea persoana care mereu a mers corect pe ratb, am avut mereu abonament, fiind si studenta mi se deconteaza, nu am avut ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb Fleoarca_Irina Fleoarca_Irina Buna ziua. Sambata 14 ianuarie, Am primit o amenda pe lina 182 intre titulescu si gara de nord (o singura statie). M-am urcat in masina fiindca mai aveam 5 ... (vezi toată discuția)