avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit neplatit, executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Credit neplatit, executare silita

buna ziua am girat cu casa ptr un credit pe matusa mea si risc sa imi pierd casa din cauza neplati creditului ,ce pot in cazul care ma executa si imi pierd casa va multumesc#-o#-o
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:50, 6 Aprilie 2014
In primul ati putea formula contestatie la executare.
De asemenea, daca veti fi executat silit puteti formula cerere de chemare in judecata impotriva matusii pt. a va recupera pierderile.
multumesc mult ,dar daca nu are nimic pe numele ei are doar salariu cum imi recuperez paguba ea locuieste cu parintii
Pacat ca nu v-ati pus aceste intrebari inainte..
Platiti dvs ratele ca altfel ramaneti fara casa si incepeti un proces impotriva ei. I se va retine din salariu, oricum e mai bine decat nimic, iar in timp poate dobandi bunuri fie si prin mostenire de la parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara proces? carmen40 carmen40 Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati si pe mine....! O prietena a scos un credit in euro(10.000) in urma cu cativa ani. A platit pana acum un an si jumatate, ... (vezi toată discuția)
Imprumut garantie ipotecara TheoMe TheoMe Am facut un imprumut cu garantie ipotecara pentru altcineva, acesta garantand cu casa lui. Ce riscuri sunt pentru mine in cazul in care acesta nu va mai plati ... (vezi toată discuția)
Executare silita petryno79 petryno79 În urma neplății unui credit de nevoi personale , girat doar cu salariul,s-a ajuns la o firma de recuperare care ma tot amenință cu executarea silită. ... (vezi toată discuția)