avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita fara proces?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita fara proces?

Buna ziua!
V-as ruga sa ma ajutati si pe mine....!
O prietena a scos un credit in euro(10.000) in urma cu cativa ani. A platit pana acum un an si jumatate, cand a ramas fara serviciu. E divortata, nu are nici un venit, iar creditul l-a luat numai cu adeverinta de salariu. Acum este amenintata de executor.
Intrebarile mele sunt:
1. daca nu are venit, nu a girat decat cu salariul, nu are casa, masina, ce se poate executa?
2.in acest caz, nu e un proces, ceva?
3.asigurarea pe care a incheiat-o odata cu contractul, nu acopera riscul de neplata?
multumesc frumos!!!!
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 12:01, 24 Iunie 2011
nu are ce sa execute.asigurarea nu acopera riscul de neplata.prietena dvs poate face contestatie la executare.
Va multumesc!
Dar ati putea sa imi spuneti unde gasesc un model de contestatie la executare?
Aceasta se face catre executorul judecatoresc si se trimite si firmei de recuperare?
In ce baza se face contestatia, in baza faptului ca prietena mea nu are venituri sau bunuri? Contestatia se face chiar daca nu au ce sa ii execute?
Multumesc din nou!
eu as sta extrem de linistit in locul prietenei tale. Nu am bunuri nu am venituri ce sa-mi execute silit. Nu as mai cheltui bani cu nimic :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-debitor fara bunuri=consecinte? EIMY EIMY In urma cu 5 ani adica in 2006 am scos din banca 10.000 de euro.era un credit de nevoi personale si nu am girat cu nimik,l-am scos numai cu buletinul.pe atunci ... (vezi toată discuția)
Executare girant Elena Denisa Elena Denisa Buna ziua! Am si eu o intrebare...in urma cu ceva timp O cunostinta de a mea a facut un contract de imprumut pe numele meu si a girat cu un bun de al ei! Acum ... (vezi toată discuția)
Executare bun imobil pt credit nevoi personale fara garantii? mihaela vasilescu mihaela vasilescu am un credit de nevoi personale in val de 8.000 EUR,am intarziat cu rata vreo 2 luni si cei de la firma de recuperari ma ameninta cu executarea bunurilor ... (vezi toată discuția)