avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... un alt card pentru virarea salariului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

un alt card pentru virarea salariului

buna ziua tuturor.intrebarea mea este:daca primesc salariul la ora actuala pe un card al unei banci, card pe care am un overdraft pot sa deschid un alt cont la o alta banca pentru virarea salariului ?fara a-l lichida pe vechiul pentru a putea vira in el la sfirsitul fiecarei luni suma minima pentru overdraft?multumesc
Cel mai recent răspuns: klein andreea , utilizator 07:17, 28 Aprilie 2009
Da,oriunde puteti sa deschideti card de debit!Nu puteti sa obtineti credit prea mare,folosind ca argument, noul card de debit la banca!
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2009
Serban Tanase, Consultant asigurari
multumesc mult.mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- poprire pe salariu LoghinAlexandru LoghinAlexandru am o poprire pe sala de aproape 3 ani si suma datorta a ramas aceeasi.suma datorata provine de la o descoperire de card de 8700 lei,cand am fost instiintat ca ... (vezi toată discuția)
Descoperire card in caz de demisie kodrutz kodrutz Buna ziua, La firma unde lucrez in prezent am facut un overdraft pe cardul de salar. Daca intentionez sa plec la alta firma si platesc (virez) in continuare ... (vezi toată discuția)
Overdraft redeschis MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca in cazul in care eu sunt in proces de accesare a unui credit ipotecar (stadiu avansat, mai lipsesc trei zile pana la ... (vezi toată discuția)