avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Overdraft redeschis
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Overdraft redeschis

Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca in cazul in care eu sunt in proces de accesare a unui credit ipotecar (stadiu avansat, mai lipsesc trei zile pana la virarea banilor in contul vanzatorului) pot sa deschid un overdraft fără teama de a se considera ca este un alt credit? Cand am solicitat la bancă creditul ipotecar am fost nevoita sa inchid overdraftul pentru a avea sansa de a primi mai multi bani, dar acum as dori sa il redeschid. Mi-e teama insa ca banca să nu refuze virarea banilor dacă cumva se ştie că am deschis un overdraft.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:31, 16 Mai 2012
De ce sa riscati? Asteptati pana la virarea banilor cu ovd-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft! giulia82 giulia82 Buna ziua,am o nelamurire,am un overdraft la BankPost iar peste o luna patronul la care lucrez va inchide magazinul si voi intra in somaj,intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament shonny shonny Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile. Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ciobotarurobert ciobotarurobert Buna ziua. Urmeaza sa cumpar un apartament printr-un credit ipotecar. I-am dat vinzatorului un avans, 1000 euro. In precontract am stabilit ca daca vinzatorul ... (vezi toată discuția)