avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daune morale

oug 80/2013 Art. 7
Actiunile privind stabilirea si acordarea de despagubiri pentru daunele morale aduse onoarei, demnitatii sau reputatiei unei persoane fizice se taxeaza cu 100 lei

atit? indiferent de ce daune soliciti?adica indiferent de suma pe care o ceri?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 16:09, 8 August 2014
Da, taxa de timbru pentru astfel de cereri este de 100 lei...
multumesc, o zi buna
Atat doar tinand cont ca pana in vara nu se taxau...
nu e o suma mare,daca castig suma se recupereaza
imi pare rau sa sa spun ca nu e asa timbru judiciar se plateste in functie de suma ceruta vezi oug 80/2013 art 3 .Intradevar art 7 spune ca se taxeaza cu 100 ron da asta doar pt ca tu nu stii suma si il lasi pe judecator sa decida suma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxele judiciare pentru daune morale pentru vatamarea reputatiei sunt cumulative? eusaisapte eusaisapte Taxele judiciare pentru daune morale pentru vatamarea reputatiei sunt cumulative? Art. 7 din OUG 80/2013 Actiunile privind stabilirea si acordarea de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează taxa de timbru pt acțiunile in pretentii ... Alina Avila Alina Avila Cum se calculează taxa de timbru pt acțiunile in pretentii privind discriminarea ? (vezi toată discuția)
Care este taxa de timbru pentru daunele morale? free_your_mind free_your_mind Buna seara. As dor sa stiu ce valoare are taxa de timbru pentru daunele morale intr-un proces civil. Multumesc. (vezi toată discuția)