avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada intentare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada intentare proces

Buna ziua! Sotul meu a avut o problema la locul de munca pt ca i-a fost retinut ilegal salariul pentru o luna si jumatate muncite si a apelat la un avocat pentru a recupera acei bani. Intrebarea este cum putem afla daca avocatul a inceput procesul impotriva firmei deoarece pana acum nu ne-a prezentat nici un document si nici nu am primit de la judecatorie nimic.
Cel mai recent răspuns: Oana-Maria Pitiritean , Avocat 12:09, 20 Martie 2014
Puteti merge la arhiva instantei sa verificati daca exista sau nu un dosar pe numele dvs.
De asemenea, aveti posibilitatea de a consulta portalul instantelor de judecata, unde introduceti numele dvs. sau al societatii parate si ar trebui sa va apara dosarul, in masura in care a fost inregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ciudat!! mă puteți ajuta cu un sfat? Lili - Sibiu Lili - Sibiu Am plătit un avocat în luna 02 2018 pt a mă ajuta în procesul cu asociația de proprietari. Din acel moment refuză orice colaborare cu mine, nu știu ... (vezi toată discuția)
Primire sentinta judecatoreasca florin42 florin42 Acum 2 luni jumatate s a pronuntat sentinta intr un proces de iesire din indiviziune de atunci astept ceva oficial ascas dar.... nimic. Ce am de facut? (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu permisul meu de conducere? Catalin200 Catalin200 Cred ca era 16 februarie 2012 cand veneam de la parini si am fost oprit in apropiere de Piatra Neamt pentrru incalcarea liniei continue.Era iarna ,noapte si ... (vezi toată discuția)