SUNTEM MOSTENITORI AI UNUI SRL SI TREBUIE SA NE TRECEM IN ACTE DIN CATE AM INTELES LA CAMERA DE COMERT ALATURI DE ASOCITATUL EXISTENT . INTREBAREA MEA ESTE POATE NUMAI UNUL DIN MOSTENITORI SA SE PREZINTE CU IMPUTERNICIRE DE LA NOTARIAT CA SE OCUPA DE TOATE ACTELE SI DECIZIILE IN FIRMA PENTRU TOTI CEILALTI ? S.C A AVUT 2ASOCIATI , UNUL A DECEDAT SUNT 3 MOSTENITORI DAR NU SE POT PREZENTA TOTI PENTRU INCHEIREREA ACTELOR NECESARE . MENTIONEZ CA MOSTENIREA A FOST DEZBATUTA FARA NICI O PROBLEMA . MULTUMESC ANTICIPAT .
Aveti certificat de mostenitor si pentru partile sociale din firma pe care le detineau persoana decedata? daca da ceilalti mostenitori sa dea procura sa ii reprezentati la Registrul Comertului, daca nu aveti incluse in certificat de mostenitor partile sociale ale firmei trebuie sa suplimentati masa succesorala cu acele parti sociale si notarul sa emita un certificat suplimentar de mostenitor.competent este nostraul care a emis primul certificat.
Multumesc. Avem certificat de mostenitor si avem dezbatuta si masa succesorala . Avem o relatie foarte buna intre noi si deci nu au fost probleme . Va multumesc din suflet . Din cate stiu eu trebuie sa avem si intalnire AGA . Problema este ca nu avem o relatie cordiala cu asociatul. Pot lasa exact cum a fost si pana acum obligatiile si dreputurile asociatilor ? Am cum sa nu schimb ce a fost macar pana gasesc o solutie mai buna de reperzentare in firma ?
Tinand cont ca nu ne-am amestecat in firma mai bine de un an si jumatate am cum sa nu fiu trasa la raspundere pentru probleme aparute in acest timp ?
Trebuie sa specific in actul constitutiv acest lucru ? Daca da unde as putea sa specific acest fapt ?
multumesc anticipat
Succesiune
emibiarox
Am mostenit o firma prin succesiune de la sotul meu ( decedat) impreuna cu cele doua fete ale noastre,ele vor sa cesioneze partile sociale in favoarea ... (vezi toată discuția)