avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Declaratia 101 an 2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Declaratia 101 an 2013

Buna ziua.
Am o societate platitoare cu impozit pe profit 16% si neplatitoare de TVA, nu are angajati si as vrea sa stiu daca depun decl 101 pe zero, in cazul in care se depune pe zero.
Specific ca nu a avut nici o activitate pana in momentul de fata, fiind infiintata in iulie 2013.
Am depus declaratia 100 pentru trim 3/ 2013 pe zero si pentru trim 4/2013 tot pe zero. Acum nu stiu cum sa procedez cu aceasta declaratie 101 pentru anul 2013.
Va multumesc mult pentru ajutor, sunt la inceput de drum.

Dupa parerea mea, societatea fiind infiintata in iulie 2013, trebuia sa fie platitoare de impozit pe venit (3%), exceptand unele conditii. Dar daca, totusi, societatea este platitoare de impozit pe profit, trebuie depusa declaratia 101 pana la data de 25.03.2014, inclusiv, asta daca nu aveti profil de agricultura.
Ultima modificare: Joi, 20 Martie 2014
Elis Ismail, Contabil
D 100 aferenta trim.4 2013 nu trebuia sa depuneti.Depuneti pe zero D 101.
Multumesc mult pentru informatii. Am depus 101 pe zero.
Dar cum procedez cu bilantul pentru aceasta societate? Se poate depune pe zero? In aceasta situatie nu stiu cum sa-l fac?
Va multumesc din suflet pentru ajutor.
O zi buna!
Trebuia depusa o declaratie pe proprie raspundere,pana pe data de 28.02.2014, in care se preciza faptul ca societatea nu a avut activitate de la constituire pana la 31 decembrie 2013.
Buna ziua. Si in cazul acesta pot ce pot face, cum pot proceda? Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Firma inactiva-depunere declaratie impozit profit, dar nedepunere bilant Carla77 Carla77 O firma infiintata din 2006, care n-a avut activitate in scopul obtinerii de profit, adica doar a cumparat o stampila si mai nou, a cumparat certificat ... (vezi toată discuția)
Cine depune declaratia 094? rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Am si eu 2 intrebari: 1)Daca sunt am perioada fiscala luna (platitor tva si impozit profit) si o cifra de afaceri mai mare de 100.000 euro voi ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 100 cu zero alice53 alice53 buna seara, am depus declaratia 100 cu zero pt trim 4, tot anul am avut pierdere si am platit imp minim pe 3 trim... in acest caz trebuie sa fac doua decl ... (vezi toată discuția)