avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspedare judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspedare judecata

am un proces pe rol si nu m-am prezentat cand am fost citat,credeam ca se judeca in lipsa,dar s-a suspendat in baza art.411,alin.2!as dori sa stiu dupa cat tmp se vapune termenul de la cererea de redeschidere a procesului?va multumesc!!!

Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:13, 20 Martie 2014
Termenul va fi stabilit aleatoriu, in functie de gradul de incarcare al instantei de judecata.
Buna ziua,
Depinde de incarcarea instantelor de judecata.
Nu este un termen fix

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cu recurs pe durata suspendării Roman85 Roman85 • DOSAR NR. 39782/3/2015 R O M A N I A TRIBUNALUL BUCURESTI SECTIA A IV A CIVILA ÎNCHEIERE ŞEDINŢA PUBLICĂ DIN DATA DE 25.04.2016 TRIBUNALUL ... (vezi toată discuția)
Dosar suspendat conform art. 411 ncpc Adycristina Adycristina Daca la un dosar civil la rubrica Solutia pe scurt scrie Suspendat 411 ncpc ce inseamna si ce trebuie facut si daca se judeca (vezi toată discuția)
Dacă am depus cerere de judecare in lipsa, mai pot sa ma prezint in instanta sau sa angajez un avocat? goplanet goplanet Daca am depus cerere de judecare in lipsa ma nmai pot prezenta la unul sau doua termene de judecata, sau nu mai este uata in onsiderare prezenta mea in aitate ... (vezi toată discuția)