avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Delimitare teren proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Delimitare teren proprietate

Va rog daca se poate sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune:
Parintii mei au cumparat un teren (loc de casa), acesta avand cadastru, intabulare tot ce trebuie. Problema este cu unul dintre vecini care acum nu vrea sa recunoasca hotarul sustinand ca are acte doveditoare (nu stiu daca are cadastru si intabulare). Care ar fi calea prin care am putea ajunge la un consens? Noi avand toate actele necesare putem sa facem gard pentru delimitare sau ne poate acuza de violarea proprietatii?
Multumesc.
Buna ziua. Puteti apela la mediere pentru clarificarea situatiei si rezolvarea conflictului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate incalcat ContSters243018 ContSters243018 in anul 1990 parintii mei au cumparat cu acte de vanzare cumparare(fara clauze)o casa la tara de la niste rude (unchi si matusa) ,care sunt si vecinii nostri ... (vezi toată discuția)
Deposedare de proprietate stefanelul stefanelul Buna ziua, Recent am cumparat un teren. La cumparare, cand s-au efectuat masuratorile, am aflat ca vecinul a intrat pe acest teren cu un gard din lemn ... (vezi toată discuția)
Cadastru - gardul vecinilor imi incalca proprietatea sch sch O proprietate(jud. Prahova) este delimitata de vecini in urma unei Hotarari definitive din 1975.Vecinul a construit acum 10 ani un gard , care , incalca in ... (vezi toată discuția)