avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model cerere reducere pensie intretinere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model cerere reducere pensie intretinere

Daca voi ramane fara locul de munca cum pot cere diminuarea pensiei de intretinere?

eu locuiesc in Teleorman in timp ce copilul este la mama in Suceava.

se poate trimite la judecatoria Suceava prin posta un model de diminuare a pensiei insotit de actele doveditoare ca nu am venituri?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 09:51, 22 Martie 2014
daca ati ramas fara loc de munca , adresati-va cu o cerere catre judecatoria Suceava prin care solicitati reducerea cuantumului pensiei de intretinere la 1/4 din salariul minim pe economie .Cererea sa fie insotita de inscrisuri doveditoare.
Daca nu veti mai realiza venituri, este necesar:
- sa urmati procedura de informare cu privire la avantajele medierii,
- sa formulati o actiune de stabilire pensie in functie de venitul minim pe economie, urmand sa depuneti inscrisuri doveditoare in acest sens.
Taxa de timbru este de 20.00 lei, iar competenta teritorial sa judece aceasta actiune este Judecatoria Suceava.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare pensie alimentara minor M_a_n M_a_n Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu enumerarea pasilor si documentelor ce trebuie depuse in vederea diminuarii pensiei alimentare; mentionez ca nu am loc ... (vezi toată discuția)
Cerere pensie alimentara ContSters152823 ContSters152823 buna ziua, pot cere in istanta pensie alimentara tatalui copilului meu daca nu realizeaza venitur?el nu a lucrat niciodata si nici nu cred ca va vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cerere de stabilire pensie student- continut, acte necesare, instanta competenta Sorana29 Sorana29 Buna seara , am 18 ani , sunt anul 1 la facultate .As dori sa fac o cerere ,pentru a il obliga pe tatal meu sa imi continue plata pensiei alimentare . Ma ... (vezi toată discuția)