O societate comerciala infiintata in 2011. Nu apare cu bilanturi depuse pe Ministerul de finante, fosta contabila nu este de gasit.
A avut salariati inca de la infiintare, sau ceva de genul acesta, nu au nici un document contabil pentru anii 2011, 2012 si o parte din 2013.
Nu au dosarele salariatilor, cu toate ca pe REVISAL figureaza ca au avut 4 salariati in acest interval, din care in prezent a ramas doar unul. Celellate contracte sunt inchise.
Cum ma sfatuiti sa procedez, daca nu am nici un document, nici macar statele de salarii, cum ar trebui procedat.
Ceva declaratii au depus, pentru ca pe fisa sintetica apar cu obligatii de plata aferente salarilor, precum si cu impozit pe venitul microintreprinderilor.
Ce parare aveti? De unde ar trebui sa incep? Se apropie termenul pentru depunerea bilantului, si nu am nici un punct de plecare.
Impozit
blu_angel
Buna ziua!
Am solicitat fisa sintetica la administratie in 29.03.2011 sa vad cum stau cu imp/profit deoarece am depus doua decl. 101 pana in 25.02.2010. Cea ... (vezi toată discuția)